Koç Finansman

Müşterilerinin ihtiyaçlarına, satış noktasında finansman alternatifleri sunmak üzere kurulan Koç Finansman, başta otomotiv sektörü olmak üzere mortgage, eğitim, beyaz eşya ve benzeri alanlarda, birden fazla sektörde ve marka bağımsız olarak kredi hizmeti sunan tek finansman şirketidir.

2014 yılında başlattığı Kültür Yolculuğu projesi ile vizyon, misyon ve değerlerini yeniden tanımlayan Koç Finansman, “Biz Varız” temasıyla gelecekteki kültür odaklarının temelini “Müşteri Odaklılık” ve “Yenilikçilik” olarak belirlemiştir.

Bu yaklaşım ile 2014 yılında Bayi Stok Finansmanı İş Modeli’ni ürünleri arasına katan Koç Finansman, “BAF-Koç Finansman” markası ile ürünü, sektördeki benzerlerinden farklılaştırarak müşteri odaklı bir içerikle hayata geçirmiş;“Öncü ve Yenilikçi Şirketiz” söylemini pekiştirmiştir.

Koç Finansman’ın 2014 yılı kredi portföyü 2,3 milyar TL olarak gerçekleşmiştir.

Koç Finansman yeniden şekillendirdiği vizyonu kapsamında; 20’nci yılını kutlayacağı 2015 yılında müşteriye daha çok dokunan yenilikçi projeler üreterek, mevcut iş alanlarını ve diğer hizmetlerini çeşitlendirmeyi; rekabetçi yapısını koruyarak ve pazardaki gücünü artırarak geleceğe sağlam adımlarla ilerlemeyi hedeflemektedir.