Divan

Divan “En Güzel Anlar, En Güzel Tatlar”

Divan “Lezzet Yolculuğu”

Divan “Size Özel Bir Marka”

Divan Grubu 18 otel, 1 residence, 19 pastane, 42 fırın, 13 restaurant, 2 stadyum operasyonu, 3 ziyafet birimi ile faaliyet göstermektedir. Sektörde otelcilik, üretim, davet organizasyonu, cafe-restaurant işletmeciliğini bir arada yaparak sinerji yaratmakta, bunun da etkisi ile başta otelcilik olmak üzere büyüme stratejileri doğrultusunda genişleme planlarını hayata geçirmektedir.

Divan ayrıca otelcilikte “Divan” markasına ek olarak, “Divan Suites” ve “Divan Express” markalarını yaratmıştır.

Aynı zamanda rezidans sektöründe “Divan Residence” ve “Managed by Divan” markaları ile de özel projelerde yer almaktadır.

Divan Suites markası ile Batum 65 odalı olarak Mayıs 2014’de, Gaziantep 108 odası ile Ağustos 2014’de, Güneşli G-Plus 140 odası ile Eylül 2014’de açılmıştır. Divan Express Eskişehir 110 odası ile Kasım 2014’de faaliyet göstermeye başlamıştır. Divan Residence markası altında otel olarak işletilen Gaziantep Şubat 2014’de, Güneşli G-Plus Eylül 2014’de açılmıştır.

Diğer projeler olarak;

• G-Marin Managed by Divan’ın 556 ünite ile 2015’in ikinci çeyreğinde,
  • Divan Adana’nın180 oda, Divan Mersin’in 172 oda ve Divan Diyarbakır’ın 153 oda ile 2015’in üçüncü çeyreğinde,
  • Divan Express Cizre’nin 127 oda ile 2016’nın dördüncü çeyreğinde,
  • Divan Express Denizli’nin 120 oda ile 2017’nin dördüncü çeyreğinde faaliyete geçmesi hedeflenmektedir.

2014 Nisan ayında Divan Brasserie Beyoğlu hizmete girmiştir. 2014 Aralık ayında Divan Kuruçeşme’nin renovasyon çalışmalarına başlanmıştır. Yapımın yaklaşık olarak 18 ay süreceği tahmin edilmektedir. Divan Antalya Oteli’nin faaliyetine, otel yeniden inşa edilmek üzere son verilmiştir.

2015 ve sonrası

2015 yılının ilk ayında Divan’ın üretim alanı Taşdelen’de bulunan yeni fabrikaya taşınmış ve bununla birlikte %180 kapasite artışı sağlanmıştır.

2015 Mayıs ayında Katar’da Lagoona Mall’da ilk pastane açılacak olup, sonrasında yurt dışında farklı mekanlarda şubelerin açılması planlanmaktadır.