Divan

DİVAN “Her zaman güvenilir, her zaman misafirperver”

DİVAN “Eskimeyen Klasikler”

DİVAN “Nesilden nesile geçen lezzetler”

Divan Grubu 12 otel, 20 pastane, 41 fırın, 12 restaurant, 2 stadyum operasyonu, 3 ziyafet birimi ile faaliyet göstermektedir. Sektörde otelcilik, üretim, davet organizasyonu, cafe-restaurant işletmeciliğinin bir arada yapılması ile sinerji yaratmakta; bunun da etkisi ile, başta otelcilik olmak üzere büyüme stratejileri doğrultusunda genişleme planlarını hayata geçirmektedir.

Uluslararası otel zincirleri alt markaları ile de Türkiye’de yer almakta olduğundan pazarda varlığını kuvvetlendirmek için “Divan” ile birlikte “Divan Suites”, “Divan Express” markalarını yaratmıştır. Aynı zamanda rezidans sektöründe “Divan Residence” ve “Managed by Divan” markaları ile özel projelerde yer alınması planlanmaktadır.

Divan Gaziantep Oteli 125 odası ile Aralık 2013’te açılmıştır.

• Divan Residence Gaziantep 47 daire ile 2014’ün ilk çeyreğinde,
  • Divan Suites Gaziantep 108 oda, Divan Suites Güneşli 140 oda, Divan Residence at GPlus İstanbul 276 daire ve Divan Suites Batum 65 oda ile 2014’ün 2’nci çeyreğinde,
  • Divan Express Eskişehir 109 oda ile 2014’ün 3’üncü çeyreğinde,
  • Divan Adana 180 oda ile 2015’in ilk çeyreğinde,
  • Divan Mersin 172 oda ve G-Marin managed by Divan 556 ünite ile 2015’in 2’nci çeyreğinde,
  • Divan Diyarbakır 153 oda ile 2015’in son çeyreğinde
  • Divan Express Denizli 120 oda ve Divan Express Kocaeli 80 oda ile 2016’nın ilk çeyreğinde faaliyete geçeceklerdir.

Divan Antalya ve Divan Kuruçeşme tesislerinin faaliyetlerine yeniden inşa edilmek üzere son verilmiştir.

Divan Bursa Oteli renovasyon nedeniyle hizmete kapatılmış olup, 2014 yılının ikinci çeyreğinde tekrar faaliyete başlayacaktır.

Erenköy’de hizmet veren restaurant ve pastane tamamen yenilenerek 2013 Mayıs ayında tekrar hizmete girmiştir.

2013 yılında Rahmi Koç Müzesi bünyesinde yer alan birimler Divan tarafından işletilmeye başlanmış, Koç Üniversitesi içerisinde bir cafe hizmete sunulmuştur. Yine aynı yıl içerisinde 12 yeni fırın açılmıştır.

Zorlu Center’da İtalyan temalı uluslararası gurme ve market zinciri olan Eataly bünyesinde yer alan bazı bölümleri Divan işletmeye başlamıştır.

2014 yılının ilk yarısında birisi Güneşli, diğeri de Beyoğlu’nda olmak üzere iki brasserie hizmete girecektir.