Diğer Sektörler

Zamanın ruhunu okuyarak hizmet sektörüne önem verdik ve toplumumuz için hayatın her alanında değer yaratmaya özen gösterdik. Yaşam alanlarını güzelleştirme eğilimini Türkiye’ye taşıyarak ev geliştirme perakendeciliğinde doğru zamanda yer aldık. Entelektüel ve duygusal ihtiyaçların turizm ve seyahat alanlarına da kaymasıyla turizm, duty free, otelcilik ve marina hizmetlerimizin coğrafyasını ve içeriğini sürekli geliştirdik. Yaklaşık 50 yıldır var olduğumuz gıda üretiminde yaşam standartları ve tüketici tercihlerindeki değişim çerçevesinde ürün portföyümüzü sürekli geliştirdik. Bilgi teknolojileri ve dış ticarette ülkenin ve zamanın gerekliliklerine uygun çözümler ürettik.

Önümüzdeki dönemlerde de faaliyet gösterdiğimiz alanlarda müşteri talepleri ve ihtiyaçlarındaki değişimleri göz önünde tutarak katma değerli ürünlerimizle en yenilikçi ve en kaliteli ürünleri en uygun fiyatlarla sunmaya devam edeceğiz.